Ψυχοθεραπεία εφήβου

Ψυχοθεραπεία Εφήβου
Ψυχοθεραπεία εφήβου - Βριλήσσια - Αλεξάνδρα Γεωργουλή - letsspeak.gr

Ψυχοθεραπεία εφήβου

Στις ατομικές συνεδρίες ο έφηβος θα προσπαθήσει, με την βοήθεια ενός έμπειρου και εκπαιδευμένου ψυχολόγου, να ανακαλύψει τα συναισθήματά του, να αποκτήσει επίγνωση όλων όσων τον απασχολούν, να κάνει αλλαγές στη ζωή του, να εντοπίσει  προσωπικές δυσκολίες και να μετατρέψει τις δυσλειτουργικές καταστάσεις σε λειτουργικές.

Σε μία ατομική συνεδρία, στόχος του ψυχολόγου είναι η δημιουργία μιας θεραπευτικής σχέσης με τον έφηβο, η οποία θα βασίζεται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Επομένως, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και εμπιστευτικότητας οι έφηβοι αποκτούν επικοινωνιακές ικανότητες, δέχονται υποστήριξη και ανακούφιση από τον συναισθηματικό πόνο, βελτιώνουν τις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις τους, αντιμετωπίζουν τους φόβους τους, το άγχος, την χαμηλή διάθεση και αποκτούν ικανότητες που θα τους βοηθήσουν στο να εστιάσουν στην προσωπική τους αυτοβελτίωση.

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, ενσυναίσθησης, κατανόησης, άνευ όρων αποδοχής και σεβασμού του θεραπευόμενου παρέχονται μια σειρά ποιοτικών υπηρεσιών ατομικής συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας ενηλίκων