ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ SKYPE

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ SKYPE
Θεραπεία μέσω Skype

Θεραπεία μέσω Skype

Η υπηρεσία Skype θα μας επιτρέψει να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες όταν δεν μπορείτε να φτάσετε στις υπηρεσίες που χρειάζεται το παιδί σας. Το Skype σας επιτρέπει να φτάσετε στον τύπο και την εμπειρία που αναζητάτε. Η θεραπεία μέσω Skype υποστηρίζει τα παιδιά με δυσκολίες σχετικές με τη σαφήνεια λόγου, δυσκολίες στην ανάγνωση και ορθογραφία, τραύλισμα. Καλέστε μας εάν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να συζητήσουμε μαζί σας τις δυνατότητες. Αυτή είναι μια υπηρεσία παθολογίας ομιλίας όπου οι χρόνοι ραντεβού είναι κρατημένοι και οι οικογένειες επικοινωνούν μέσω skype την καθορισμένη ώρα. Οι ασκήσεις της θεραπείας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις οικογένειες στο τέλος της συνεδρίασης.
Φυσικά δεν είναι όλες οι δυσκολίες λόγου, γλώσσας και διατροφής κατάλληλες για αυτόν τον τύπο υπηρεσίας. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Η επιτυχία αυτού του τύπου υπηρεσίας εξαρτάται από το παιδί. Θεωρούμε την ηλικία του παιδιού, την προθυμία να “δουλέψουμε” σε οθόνη υπολογιστή και τους θεραπευτικούς στόχους.
Επικοινωνήστε με την κλινική μας και πείτε στο φιλικό προσωπικό της υποδοχής σας ότι σας ενδιαφέρει η υπηρεσία skype. Θα ορισθεί ένα ραντεβού με μία λογοπεδικό. Αυτό μπορεί να είναι μια τηλεφωνική κλήση ή μια συνεδρία Skype, για να λάβετε πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με τις ανησυχίες. Συχνά στέλνουμε email βασικές φόρμες έτσι ώστε η διαδικασία αυτή να μπορεί να ολοκληρωθεί ομαλά.
Οι θεραπευτές μας έχουν εκπαιδευτεί για να κάνουν τις συνεδρίες διασκεδαστικές για να κρατήσουν τα παιδιά εμπλεκόμενα. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, μπορούμε να ζητήσουμε τη βοήθεια των γονιών .